Veckans naglar
I've been thinking lately, That I think too much quite frankly, I just wanna get out this town and find a quiet place to be. A place where dreams can come true. A land made just for me and you. Let's just get out this town and find a quiet place to be.

Ansökte sommarpraktik i sista sekund, delvis för att ha något att göra under de första sommarlovsveckorna. Det var inte meningen att jag skulle söka jobb redan i år. Förresten vet jag inte om jag är redo. Gjort är gjort och allt kommer ordna sig.
Är det någonting som stör mig rejält, så är det håret. Det är ivägen jämt och ständigt, fult är det också! När ska jag klippa mig? Hur vill jag ha det?
Dessa frisyrer har fångat mig i nätet. Jag vill också ha, även om jag kanske inte kan få. Mitt hårkvalité är inte gjorda för fint, platt lugg. Och det blir inte bättre av att hjärnhalvorna vill olika saker. Den ena säger åt mig att göra blonda slingor, medans den andra säger att jag ska låta det växa ut för att inte slita sönder det. Jag säger ja till båda. Ska dom få varsin vilja, eller vad säger ni? :-P
Vi får se hur det blir, då.
I rusk och regn har jag och Victoria gått till stans bästa mat, där vi åt och åt tills vi storknade. Vegetarisk sallad kan vara väldigt gott även i stressade tillfällen.
Travade in i klassrummet några minuter försent bara. Engelskaprovet kändes bra, för en gångs skull. Det har gjort så att hela dagen har burit upp mig, visat en cool sida. Imorgon lär det bli ännu fräckare. Valborg nästa!

Right now I'm back to bed, whatever you say.

                     
Sometimes, får jag lust att ta med kudde och täcke ut i skogen för att övernatta där. Tänk att få somna till vindens sus bland buskar och blad. Bara för en natt, eller en enstaka timme. Jag tror inte att jag hade vågat ligga kvar där ensam. Men gosch vad jag skulle vilja prova! Jag vill så mycket. Jag förverkligar nästan inget av det jag vill.
Det här har ingenting med saken att göra nu. Nu ska jag bädda ner mig i min varma säng. God natt. Tack för idag, slut för idag.

I don't regret one single day

    
Tjolla hopp, tjolla hej! Jag låter glad. Jag är inte glad, men långt ifrån ledsen. Jag känner mig neutral, fast lite bättre. Jag sov längre inpå morgonen och det drömdes en del leendeframkallande drömmar.
Jag får passa på att skriva medans jag är okej. Åker till mormor som vanligt. Man vet aldrig hur jag mår efter en halvdag därborta. Jämt brukar jag skriva i bilen när vi åker hem. Det är därför ni får fel uppfattning om mig varje veckoslut.Jag försöker göra det här till en vana - skriva medans jag är mig själv. Tänker för den här gången ignorera mina dåliga tankar när jag återvänder hemåt. Fast så fort vi rullar in i Uddevalla, känns det bra igen. Kanske hinner jag säga godnatt till er ikväll. Ett problem är hinna ge läroböckerna en chans. Äsch, den chansen får dom någon annan gång.
 
Igår var det trevligare än trevligast. Victoria och jag satt på bryggan och åt langos. Det var inte jättegott.
Jag tappade en smoothie i affären också. Otur? Jag vet inte. Om man ska leva med mig bör man veta att jag gör om det till något glädjerikt, typ. Sanningen är den att jag alltid har velat kasta en smoothie i golvet så att den går sönder och innehållet väller ut. Kasta och tappa är inte samma sak, men får duga ändå. Det roligaste med att göra sönder det man just har köpt är att se hur de andra kunderna reagerar. De lixom lägger huvudet på sned och gör beklagande ljud ifrån sig.Så synd om mig är det inte, tack ändå!
 
Ha det bäst!

Ed - Here we come! xD

Önskar er en trevlig och upplevelsefull helg! Själv sitter jag i bilen med familjen Strandberg. Kram.

Förlåt


The sky is colored red this evening. I wonder why so suddenly? I don't know what my eyes are seeing. The world is looking differently.

Tog en 29 minuters promenad och satte mig sedan i lugn och ro med Cece, Tim och Åke i solens strålar.
Ingen dag är sig lik, egentligen. Vi går efter samma schema, bokar in samma teveprogram och går runt i gamla tråkiga grå kläder. Fast vi vet båda två att det kan gå hur som helst. Som idag när vi satt där på berget. Vi började prata och hade en trevlig diskussion. Det var så jag kände av det i alla fall.
Det blir vad du gör det till.
Är det bara jag som tycker att flourlackning med banansmak smakar gott? Som barn ville jag gärna gå till tandläkaren för att jag visste att jag alltid fick flourlackning efteråt. Vid ett tillfälle lyckades jag på något konstigt sätt "suga" loss det och fick därefter stolt gå tillbaka och få mer. Nu är jag inte riktigt likadan. Fast jag säger fortfarande inte nej om ett par tandhygienister hälsar på och flourlackar mina tänder i skolan. Smaken finns ännu där.
Vad är grejen med att sitta inne i bilen när den ändå står stilla? Rutorna är nervevade, jag bara “uuut!”  Tänk om livet vore så lätt. Det är det ju. Det är bara för mig att öppna dörren och kliva ut. Usch, deprimerad blir jag när jag inte gör det ytterst enklaste som får mig på bättre humör. Inte för att jag har varit deppig idag eller något liknande. Jag har haft det bra. Tills nu, tror jag. Det känns som om mitt humör håller på att svika mig. Vad ska jag göra? Allvarligt! Det här bubblade plötsligt upp i panik. Tänk om det faktiskt är dags för mig att gråta kallsvettiga tårar. Duschdagar är värst. Jag ska duscha idag! Omg, inget återvändo för mig inte ...                         
Jag hör av mig när jag hittat balansen. Okej?

Veckans naglar
Jag ska sakna dig imorgon

Dagen är här då vi ska begrava henne. Det kommer att ske i Bäckefors, i mormors trädgård. Åker dit om någon timme. På vägen dit kommer jag att lyssna igenom Håkans nyaste skiva på allvar. Känns bra, trots allt. Blåsten blåser bort alla bekymmer för den här gången.                  
                                            

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

                                  
 
Mitt marsvin. Min lilla Rosa, ängel och min stora tröst. Hon försvann i sina egna drömmar idag. Mina föräldrar körde henne till veterinären på grund av att Rosa inte längre klarade av att resa sig upp när hon hade ramlat. Hennes leder var alltför utslitna. Och hon har ramlade många gånger under de senaste dygnen. Det gjorde ondare att se henne så svag, än att veta hur hur hon ser ut nu. Jag valde att inte ta ett sista farväl. Jag gick till skolan som vanligt, mådde bra och gjorde det bästa av situationen. Jag är nöjd med beslutet vi tog. Hon förtjänade något bättre. För jag antar att hon har det bra nu.
Rosa blev sju år, sju månader och en dag.
Skål, för sorgen, ilskan, tomheten, friheten, glädjen och vår fantastiska tid tillsammans. Hon är det bästa jag har haft. Det kommer alltid finnas en plats för henne inom mig. Jag känner mig starkare av att ha henne här inne, istället för i verklig form. Nu kan hon bara vara min. Det är bara jag som kan känna henne. Och det känns i hjärtat.

Låt det aldrig vara över för honom!

Justin Bieber landar i Sverige när jag står i Göteborgs längsta kö. Men jag är ganska lycklig över det, faktiskt väldigt förvånansvärt glad. Äntligen har jag sagt hej och tack till värdens bästa Håkan Hellström. Jag fick ett "hej" och ett "tack så mycket" tillbaka också, för den delen. Det var toppenbäst att träffa Lala. Jag har saknat henne något otroligt. Vi gick lite här och var, men stannade till extra länge på rockhouse, där jag köpte två linnen, ett vitt och ett svart, samt Håkans nya skiva.                                                           
 
Det vita linnet är mitt bästa köp på länge, känner jag nu. För den har, 1) texten: Nu kan du få mig så lätt, 2) Håkans autograf på baksidan. Kom att tänka på att det är jäkligt bra att vara singel. Har nämligen tänkt köpa det där linnet för längesedan, men tanken på att texten kan utstråla fel signaler, har stoppat mig varje gång. Självklart måste man inte vara singel eller sökande för att bära linnet, men jag är jag, och jag tänker sådär när jag tar på mig kläder. Men nu kan jag äntligen bära runt den och känna mig som en lycklig singel.
Ai kom ner och höll oss sällskap lagom till den långa väntan i signeringskön. Ibland kan långa köer vara lockande och behagliga. Jag gillar särskilt när kön består av människor med coola stilar som sjunger bra låtar. Det får mig automatiskt att le och tycka att livet är underbart. Början av kön:                           
Framför oss:
Bakom oss:
När vi står i mitten ungefär:                      
 
Vi hann aldrig ta oss en sväng inne på myrorna. Det gjorde inte så mycket. Jag kommer ju snart tillbaka igen. Låt det inte gå alltför många veckor tills nästa besök, snälla.
Musiken får mig att må bra ända ut i fingertopparna! Det förklarar varför jag mår så himmelskt bra då. Största delen har bestått av musik. Rockhouse spelade till exempel Håkan Hellströms låtar hela tiden, jag spelade mer Håkan och annat bra för mig själv under tågresorna. Och solen har stått vid våran sida. Idag har jag upplevt perfektion.
Sänder en tanke till dagens namn.
Söndag, vad snäll du har varit.
 
Slutet gott, allting gott!
 

Ge mig arsenik. För stan är full av tanter och tragik. Pulver hjälpte mig, verkligen. Skriv det här i tidningen, för jag var nere men uppe på fem.

 
När klockan är sex på morgonen är jag klarvaken. Okej, trött är jag alltid. Dock kan man känna sig ovanligt pigg en vacker dag. En vacker dag är det idag. Ska nog försöka sova lite till. Jag vet redan nu att det inte kommer gå så bra att slå igen ögonen och sluta tänka. Istället kommer jag bli flummig någonstans i en annan stad. Kan det vara så att jag vill flumma runt på gatorna arm i arm med två av mina bästa vänner? Ja, så kan det mycket väl vara. Först borde jag se till att Linnéa får i sig cocacola, så att jag inte blir ensam om att flumma. Ingen har sagt något om mycket folk. Jag vet redan att det säkerligen kommer bli trångt, varmt och rätt obehagligt svettigt. Fast när det gäller det andra, det positiva, så är det värt det. Ses vid rockhouse 14:00! Inte långt kvar nu. Krama hårt ändå. Släpp inte taget nu, FÖRFAN!

Down to Earth

1 dag har gått, 1 dag står fortfarande kvar med fötterna på jorden. För min del blir det grillning med familjen snart. Korv med bröd är inte mina älsklingar, precis. Så länge det är mat som går att svälja, är jag nöjd. Min mage börjar gny efter föda. Snart, vännen.
Innan nästa helg ska jag bestämma vad jag tänker göra med resten av månadspengarna. Spara eller följa med och handla på marknad med Victoria? Jag föreslår båda delarna, om det går. Först och främst ska jag låta morgondagen ta beslutet. Känns obehagligt men bra, på samma gång.
Befinner du dig i närheten av västkusten, kan du sitta ute i solen med skinnjacka utan att hoppa sönder av kyla. Det är inte varmt, men det är en ny årstid. Släpp inte, än ...

Du eller jag, vem är konstigast? Är det bara jag som förändrats?ja, nåt är borta men nåt hittas, varje dag.

                   
Jag mår brabra, gör ni det också? Det finns från och med nu en hel helg att hålla i en lång, varm kram. Släpp inte greppet föränn du känner för det ... (Haha, ja, när ni känner för det.) Fast oavsett om ni vill eller inte, kommer jag att be er att släppa. Det är om många hundratusen andetag bortåt. Ska vi inte hålla hårt i helgen så mycket som möjligt, så vi får ut den sista tänkbara beståndsdelen som kan tänka sig finnas av de två, tre dagarna, som vi just nu lägger armarna om? Längtar till Linnéa, Lala, Håkan, Rockhouse, Göteborg och hela vägen där emellan. Man skulle också kunna säga att jag längtar till söndag. Söndagen som jag går och väntar på är ett undantag. Den dagen ska invigas med ett stort glädjerop, istället för trötta, sura miner. Ni förstår redan att jag inte ska åka till mormors godisskål. Jag ska inte avslöja allt i förväg. Avslöjande ledtrådar har jag redan nämt till er. Håll kvar.!.

Sedan, genast sedan när sagan tagit slut så lovar vi att sova så sött. Efter dagen är man ganska trött.

Hejsan!
Jag ska nu informera er om vart vi ligger i utvecklingen:
Imorgon är det fredag, till att börja med. Det tyckte ni om, va? Det är bra att börja tänka på framtiden i första hand .Det som redan är gjort är bara historia. Men det har vi också nytta av. Så jag delar med mig av gårdagens och dagens historia - som för er blir nyheter. Aj, aj. Är jag så kass på att hålla mig vid liv här? Fler inlägg har få möjligheter till produktion. Men upplägget skall bli bättre. Efter detta inlägg satsar jag på att skriva om framtida händelser, förhoppningar och regnbågar, i aprilhimlen.
Åtta månader kan gå innan man bestämmer sig för att möta personen som man lärt känna på Internet. Som tur var bodde vi i samma stad och kunde träffas på en fullständig normal -ta-bussen-ner-till-stan-träff. Jag träffade Hossam igår och pratade kanske lite för mycket. Men det kändes bra, anyway.
Idag har jag svettats igenom idrotten, samt spinningen som för första gången någonsin var boring.Tackar så mycket för att Victoria var med. Utan henne hade jag varit en annan, helt enkelt.                                      
      Söta är vi så det räcker långt och länge.
 
Sist men inte minst ... Samtiden...
Just i denna stunden är jag äntligen stilla, nyduschad och har musik som strömmar in i öronen. Mitt huvud gör ont för sista gången idag. Sedan kommer John Blund och ställer allt tillrätta. Glöm inte drömmarna! (Av den snälla sorten;-)

Veckans naglar

Försökte få färgklickarna att likna blommor. Det gick ... Tills det var dags för högerhanden. Därför får ni bara bilder på en hand.

Psy-Hitler style


Ta min hand och kom så går vi vidare

Hej mina söta.
Min trötthet har aldrig riktigt gett upp mig, förstår ni. Och jag känner mig plötsligt väldigt trött. Det jag egentligen vill säga till er är att jag är nöjd med veckans två första steg. Det är inte varje dag man dricker upp en smoothie i största storlek, på skoltid, eller käkar upp kompisarnas mellanmål. Men å andra sidan är det inte varje dag man tvingas försöka svara utförligt på frågor som rör ämnet samhällskunskap. Imorgon ska vi ha andra provet inom samma ämne, samma tid, samma plats. Har inte speciellt mycket att göra ikväll. Vill ni ta initiativet till att tala ut, så finns jag här. Don't forget - Jag finns, faktiskt. Bye <3

The future is now

Värme och fåglar som kvittrar är en-till-gränsen-perfekt morgon. Det var så denna dagen startade. Tillochmed fiskmåsarnas skrik gav mig en till anledning till att tycka om dagen. Inget dåligt har stoppat upp mig än så länge. Jag trodde att regnet skulle vara till besvär när det var dags att vandra hem till Nina. Duggregn har en positiv effekt så länge det inte blåser kallt. Vädret var som sagt, bra. Är vädret på sin sida, är jag också på min.
Min fina vän Cece har över en helg blivit ännu finare med min favoritfärg i håret. Avundsjuk men munter ändå. Det är bäst att hålla komplimangerna ha sin gräns, innan Cece får för sig att hämnas på något sätt. SORRY!
Saker och ting råkade bara bli väldigt bra idag. Jag är glad över att ha ny musik att lära känna. Tack Matteus!I just det här ögonblicket är jag väldigt glad över att jag sparade vindruvorna och bananen till efterrätt, som jag stax får äran att sätta tänderna i. Det bästa sparar man till sist, vettni! That's the point!

mänkligt


I believe i can fly, i believe i can touch the the skyyyy

Inatt drömde jag att jag flög. Riktigt härligt att kunna flyga iväg på en vit häs tillsammans med en kille över tak och ängar på det där sättet!
Funderar på att isolera mig i fina tankar som kan hjälpa mig att drömma vidare i samma stil en natt till. Jag tänker att jag borde lyssna på Johan Palm, titta på youtubeklipp som får mig att le brett och somna till något fint minne. Vi får se hur det går. Godnatt *.*  
 
 

And that's why I smile, it's been a while. Since every day and everything has felt this right. And now you turn it all around. And suddenly you're all I need the reason why I smile.

Hej fina.
Snart är det slut på veckan, det är dags för torsdagsmys! Har inget att gotta mig i förutom musik och ask.fm som ställer lustiga frågor. Jag gillar nuet. Inga läxor så långt ögat kan nå, inga hinder att klättra över och absolut ingenting att oroa sig för.
Veckan har gått oväntat bra.
Förlåt för det där i söndags. Min måndag blev visst helt jätteokej redan från början.
 
Har för det mesta traskat runt på gator och torg med bästavän efter skolan. Det behövdes, kände jag ända in i märgen.
 
Kom hem till Charina och åt ganska stark kinamat som gjorde mig törstigast i värden, skulle jag tro. Att hälla i citron i kallt vatten kan i sådana stunder vara riktigt läskigt läskande. Fast bäst är det när man får i sig glasets gyllene innehåll. Och-gode-gud-vet-vad VILKEN UNDERBAR KÄNSLA!
Om jag skulle vara tvungen att välja tre saker som jag inte skulle kunna leva utan, skulle jag ha svarat något i stil med: Drickbar vätska, mat och sömn.Mycket mer behövs ju inte i första taget.
Och skulle jag fått frågan om jag mådde bra hade jag svarat: Jo, tack bra. Och du? Hoppas du också mår bra, finis.
Hoppas, hoppas, hoppas verkligen på att du mår det minsta lilla happy. Vi vill inte vara med om några mardrömmar här inte!
 
¡Buenos noches!

Veckans naglar


Jahopp, då var det dags att vakna av världens finaste väckarklocka:

 
 
Varje morgon är sig lik. Det spelar ingen roll om det är lördag, söndag, måndag eller tisdag. 
 
Godmorgon förresten! 

Du kommer födas och dö, födas igen. Så länge du hör musiken ...

Nervositeten sticker och hackar inombords. Jag vet inte om de kommande veckorna är så mycket att vara nervös inför. Det känns spänt på något vis. Och jag har ingen förklaring på det hela.
Det känns fortfarande ovant med ensamma måndagseftermiddagar.
Vanligtvis har jag inget emot skoldagarna. Det är bättre att styras av ett schema än att ruttna bort till ingen nytta.Vännerna är det bästa, och då också skolan, där man får tillfälle att umgås med mitt eget folk.
 
Lovet har varit långt, levande, dött, svart på vitt och känslosamt. Jag antar att livet är sådant.
 
Jag har en rädsla för morgondagen.Varför ska de sega lektionerna hälsa mig välkommen? Jag känner mig inte ett dugg välkommen!
Jag vill inte längre.Jag ogillar det här slutet, eller början ...
Nu känner jag mig som en usel människa, igen.
 
 Böcker, hemgjord smoothie, musik och sol är guldvärda för att dom tillsammans tog mig ut levande.
Söndagar är fortfarande inga bra dagar, fast måndagar känns så mycket mer skrämmande nu, men ändå så sköna och värdefulla. Det kanske är skolan jag behöver gå till för att lära mig konsten att flyga.
Det är bra att alla inte läser det här. För jag är inte mig själv, jag är inte jag när det är så här. Som tur är kan jag bli mig själv igen, bara jag får det sagt och klart. Och jag har sagt mitt här, ännu en gång för mycket. Tack och förlåt. Det var sista gången jag skrev något så barnsligt på en söndag. Vi ses, pojkar och flickor. Det kommer kännas smärtfritt snart <3
 
 
 
 

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig

Idag bär det av till Torp för att träffa Vickan. Har med mig nya skor och hela köret, för att testmatcha ihop det med klädinköpen som förhoppningsvis kommer bli av. 
Känner mig taggad. Bara jag inte var så himla seg i huvudet som jag är idag. Vaknade trött, men gick upp ändå. Det är lördag och sista dagen på veckan som datorn kommer till användning av mig. 
 
Har suttit och gjort ingenting hitills. Ska nog starta igång sims 3 och glömma omvärlden en stund. 
 
Det ser varmt ut ute idag också. Solade lite igår. Och faktiskt, har jag fått en liten solbränna. 
 
Fan, mitt huvud! Ont. Det är varm här inne! Släpp ut mig! 
 

Veckans naglar


Life isn´t about waiting for the storm to pass. It´s about learning to dance in the rain

 
                                   
          
                                                                     
 
                                   
                      
                                                                                                                   
 
 


                               
                   
                                       
                                  

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad är meningen med livet?

 
Varför lever vi om det inte finns någon mening?
Det är en frågeställning, som säkert alla ställer sig någon gång.
Jag tror att vi alla kan hålla med om att livet går ut på att föröka sig och sprida vidare gener och kunskap, eftersom det är det vi har gjort under alla år här på Tellus.
Det jag vill få ut av mitt liv är att lära mig mer och hjälpa/lära andra människor. Det jag tror att alla borde få vara med om är att hitta sig själva. Vore det inte perfekt om man kom på vem man egentligen är, precis i det sista ögonblicket innan man dör? Att hitta sig själv innebär att acceptera sig själv, veta vad man lever för och framför allt veta hur man vill leva och avsluta det på bästa sätt.
 
 
        
 
Jag tänker mig en värld där alla mediterar och vandrar ensamma som noshörnngen. Kanske hade vi levt som buddhister hela bunten? Inte för att jag vill det, men tanken är inte helt ur sin bana.
Om vi bara hade fokuserat på oss själva, hade samhället inte fungerat. Men hade vi hittat en mening med livet då? Hade varje person gått sin egen väg och dött av sin egen vilja? I så fall, varför? På grund av lycka eller ren uttråkning? Fler självmord hade definitivt skett.
Det är tur att vi har varandra. Men vi borde också ägna mer tid åt oss själva.
 
För att göra mitt svar kortfattat:
Min mening med livet är att kämpa för att lyckas med det man vill. Och det man vill är att hitta sig själv, trivas med den man är och dö med självkontroll.
 
 
                                       
 
Men om jag frågar dig. Vad skulle du ha svarat?Vad är din mening med ditt liv? Nu var frågan riktad till dig, så ta chansen att svara i en kommentar. Nu är det dina ord som bestämmer!                                                            
                                                              
 

Öppna dina trötta ögon och släpp ut det! Det här har växt i mig Åh, så länge nu. Regnmoln brukade jaga mig Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

 
Helt plötsligt är det onsdag. Jag fattar inte hur det har hunnit gått så fort, jag hänger inte med här riktigt. 
Måndagen gick åt helvete, tisdagen lockade ut mig från hemmet med det fina vädret (som-sedan-fick-det-att-mulna-på-när-jag-gick-ut). 
Onsdag känns så omöjligt. Det är mycket som känns omöjligt i denna värld, men varför ska en veckodag hamna på  listan? 
Jag kasnke överdriver lite också. Onsdagen är välkommen, och den kom som almanackan planerat. 
 
Nu för tiden har jag mer eller mindre människor att prata med, så bloggen kommer lite i skymundan. Är inte i samma behov av att skriva av mig i blogginlägg. Inte ert fel, vänner! Det är helt enkelt mig det är fel på. Sorry, sorry. 
 
Mitt humör är väldigt bra för tillfället. Vill inte tappa bort det bland datorskärmen, men har jag något val? Det är klart att jag gärna sitter kvar och klickar mig runt till världens alla sidor och hörn med bara några musklick bort. 
Ska bara försöka intala mig själv att solen inte finns där ute för evigt. 
 
Åh, godmorgon på er sweethearts ♥

vårpynta med musik 2013!

Jag har en tendens att fylla på dagarna med mer musik på vårkvisten. Det ser jag inte som något dåligt, eftersom musik har en positiv effekt för fötter, ben, händer, nickmuskeln, ansiktsmuskler och hjärta. 
 
Även i år har jag något att visa: 
 
 

Just one year of love, Is better that a lifetime alone, One sentimental moment in your arms, Is like a shooting star right through my heart, It's always a rainy day without you, I'm a prisoner of love inside you -I'm falling apart all around you - yeah. And all I can do is surrender.

Hej på er, roligt att ses o.s.v ...                                                                                               
       
Jag har varit borta i några dagar. Och i ärlighetens namn - har det inte varit superduper. Jag har suttit inne vid datorn och hoppats på en internetuppkoppling. Den delen av mitt liv är ett helvete. Hela mitt femtonåriga liv känns inte lyckat på något sätt. När ska jag ta tag i det och leva som jag vill leva? Hur vill jag ens leva? Hur fan då!?
Jodå, visst har jag haft vissa småglada påskstunder här också. Men påsk innebär en ovanligt stor mängd godis. Och jag är så jävla trött och dum på mig själv som äter och äter, biter och pillar, blöder och bryter löften. Man blir inte på bättre humör av att trötsäta eller att trösta sig själv, för den delen.
Jag gillar inte helg. Jag kan tillochmed tillägga att söndagar kan käka upp sin egen spya, bara för att dom förtjänar det mer än någon annan.
Hela helgen kändes som en enda lång söndagspya. Har jag inte insett det förrän alldeles, precis nyligen? Ungefär så ja! Jag behöver ha någon att skriva till. Det är inte så lätt när man är ensammast i hela världen, utan internet och eget privat avstånd.
          
I need you now.


RSS 2.0