Veckans naglar

Den här veckan bjuder jag på Lalas fina naglar!


Ta ett råd - åk tillbaka hem Mina ögon brann, när jag hörde det. Så jag stal en bil för inga bilar gav lift tillbaka

Dagarna går och går utan att det leder till något. Nu ljuger jag. Det leder visst till något, värt att notera!
Det närmar sig påsk. Påsklovet har jag längtat efter länge, känns det som.
Jag och Cece har spenderat några tekniklektioner åt att bygga en bro. Tycker att den blev lite för snygg för att inte synas här.
Vad tycks?
 
David M har följt med mig på tre av tre (3/3) promenixer på två dagar. Finns det verkligen någon annan av mina vänner som lyckats med det förut? Skulle inte tro det, gubbar och gummor. Jag älskar er ändå ♥
 
Det här är ett tillfälle då jag bara måste få lyssna på Johan Palm. Jag måste må bättre snart. Kompisar och konversationer med främlingar hjälper mig att hålla det dåliga borta från tankarna. Tyvärr finns det hinder och nackdelar med det fina också. Min tid räcker nämligen inte till mig själv och mina studier. För att jag ska klara av detta måste jag säga rakt ut:
 
Jag är ledsen vänner, men det finna saker jag borde fokusera på. Jag kan inte ha hur många meddelanden som helst att svara på. Men jag kan inte heller låta dom stå orörda och så oskuldsfulla. Jag måste bara få tillbaka kontrollen och hitta en balans. Jag har både ont i huvudet och magen. Addera det med en förvirrande period. Svaret blir STOPP! Så jag stoppar.

Moaning

 
 
 

Fråga inte ... Vi bara är som vi är, och råkar vara konstiga.
Det gäller att ha kul under de långtråkiga rasterna.


You are not alone I am here with you Though you're far away I am here to stay you are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart

 
 
Om jag säger att halva dagen var uppdelad i två olika humör, förstår ni då? Det jag menar är att jag mått dåligt under första halvan. Andra halvan var bara bra.
Dagens alla håltimmor har både förstört och förbättrat livskraften för klass 9b.Solen har åtminstone gett mig varma tecken. Det är okej att le.Varje dag borde ha några soliga timmar.
Måndagar är annorlunda nu. Vad tycker jag om det? Det finns som vanligt varken rätt eller fel. Det gäller bara att ta steg för steg i en takt man tror att man kan klara av. Just nu ser jag positivt på livet. Så länge jag har fint sällskap med mig, så ska jag inte klaga.
Alla är allt bra knäppa ibland, va? Kolla hit gott folk! Miranda och jag är bra exempel på sådana som borde sitta inne för att inte skrämma livet ur individer. Fast jag gillar våra våghalsiga, galna nykterhetsnivå. Med dig kan jag vara hur snedvriden, abnorm och otillåten som det bara går. Det känns otroligt bra att kunna utnyttja mitt innersta "jag" tillsammans med någon som inte bryr sig mer än nödvändigt. Tack Mirre. Du räddade mig idag också. Det finns även fler vänner och bekanta som förtjänar massa tack.
Tack för att ni finns allihopa! xD 

Who wants to live forever?Who dares to love forever? When love must die

                 
Hej kvällen.
Det kändes så bra när solen sken morse. Det kändes för några minuter som en väldigt lycklig musiklyssnarstud. Det var vid ett tillfälle i bilen påväg till mormor som jag tänkte att det är bättre att vara fri. Just då kände jag mig inget annat än fri. Nu känns det bittert. Och det jag lyssnar på låter inte lika glatt det heller. Kom tillbaka sol. Det är vädret som styr mitt humör.
Min vecka har inte varit världshistoriens bästa, men det gick att ta sig över skiten utan att snubbla och förlora totalt. Det får inte bryta ner mig nu! Inte nu när jag bevisat att jag faktiskt kan, jag också. Jag borde inte "slösa" bort bilresan hem genom att skriva. Men nu gör jag det ändå, för att jag känner att jag måste. Jag kanske inte är så fri, trots allt. Jag borde luta mig tillbaka och RELAXA ett ögonblick. Vi får se hur det går med det då. Hej hej, sköt om er <3

Soory, men vi misstolkar allt ni säger.

 
 
Det här var nästan exakt ett år sedan. 

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra, jag förs framåt av kraftiga vindar. Just idag är jag stark, just idag mår jag bra. Jag har tron på mig själv på min sida

                                  
Det känns, rättare sagt, bra nu. Det känns mer än bra. För jag har så gott som läkt mitt brustna hjärta under en natt. Det känns fritt. Och känslan av frihet tar man gärna vara på. Ingenting har tryckt ner mig idag, inte mer än Davids fot på mina fötter. Och det gjorde inte ont.
Jag har pratat, promenerat, skrattat med hjärtat i behåll och blivit en allmänt normal människa. Det här är veckans bästa dag. Inte bara på grund av att det är fredag.
 
Jag har äntligen köpt en lypsyl, som ska hjälpa mig att sluta bita på fingrarna. Så sent som nu? - Bättre sent än aldrig. Jag vill inte skada mig själv det minsta lilla längre! Inte ens en hudflik får dras av!
Från och med idag kan jag på riktigt LOVA att försöka sluta upp med dumheterna som alltid upprepats. Stopp. Det är slut på det nu. Det är slut."Det är över", som han sa. Det var bra ord han fick fram där.
 
 
Ingenting står över mig.

och fast jag inte saknar dig så känns det som att världen skulle rasa om du glömde migDet känns ännu sämre nu.


Veckans naglar
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan


It's not the way it was supposed to be. And what do I say, It was never supposed to end this way. What do I have to do, was supposed to grow old with you.

 
Lång natt, lång dag. 
Jag har brustit ut i gråt och kopplat in mikrofonen till förstärkaren för att sjunga av mig. Det underlättade för mitt hjärta, men min hals ligger illa till. 
 
Det där med kärlek, är inte det onödigt komplicerat? 
Fast jag är glad över att jag har fått äran att få smaka på härlig kärlek.
Men saker och ting kan förändras fort och hastigt. 
Det är obeskrivligt. För jag kan inte komma på en endaste liten anledning till att det blev som det blev. 
 
Det kommer bli bra. Vi kommer att skratta och le tusen miljarder gånger till. 
Tro istället för att tvivla. 
Vi har ju fortfarande varandra inom räckhåll :) 
 
 
 
 
 

Some say we're never meant to grow up I'm sure they never knew enough I know the pressures won't go away It's too late Find out the difference somehow It's too late to even have faith Don't think things will ever change You must be dreaming Think before you make up your mind You don't seem to realize I can do this on my own And if I fall I'll take it all It's so easy after all Believe me 'cause now's the time to try Don't wait, the chance will pass you by Time's up to figure it out You can't say it's too late Seems like everything we knew Turned out were never even true Don't trust, things will never change You must be dreaming Think before you make up your mind You don't seem to realize I can do this on my own And if I fall I'll take it all It's so easy after all Some say we're better off without Knowing what life is all about I'm sure they'll never realize the way It's too late Somehow it's different everyday In some ways it never fades away Seems like it's never gonna change I must be dreaming Think before you make up your mind You don't seem to realize I can do this on my own Think before you make up your mind You don't seem to realize I can do this on my own And if I fall I'll take it all It's so easy after all Believe me, it's alright It's so easy after all Believe me, it's alright It's so easy after all

Jag vågar inte.
Vågar inte logga in på facebook och se om något står fel.
Vågar inte svara i telefon.

Jag vill inte inse att saker och ting tar slut när man som minst anar det.

Jag vet inte vad som är sanning eller lögn. De kanske sitter inlindade i varandra och hittar på historier tillsammans.

Jag fattar i stort sett ingenting.

Och här sitter jag i bilen och snyftar och försöker framför allt att inte glömma bort att andas.

Vad har egentligen hänt?
Fråga mig igen på tisdag, tack. Återkommer förhoppningsvis med bättre besked.


That's when we uncover

Jag har börjat läsa mycket böcker igen. Är inne på den femte boken för den här veckan.Sitter också och ler Ailus leende i backspegeln och tänker att det är tur att man lever.Solen strävar efter att smälta ner gräsplättarnas snövita fläckar. Solen gör ett bra jobb!Det känns mer än bra att vi inte behöver gå till skolan på måndag.Det känns inte alls att vi ska ha nationellt prov i biologi om tre dagar.Min blogglust har inte hört av sig förrän nyligen.Hej du.Vad ska ni, vi, jag och alla andra göra då?Antar att vi går skilda vägar, för mina dagliga rutiner fortsätter.Vill tycka på tillbakaknappen för att ha kul på självförsvarskursen, igen. Vill uppleva förra lördagens händelser på nya nivåer (så länge vi inte bryter nacken av varandra). Mitt "islagna" ringfinger är det enda som plågar mig just nu, och det gör inte jätteont.16 mars lär bli en varm men bra dag.Jag är trött.Behöver äta mer choklad för att inte tappa lusten att leva.Det fixar vi!Tack och hej för mej.
 

One true flame
Fin dag!
Fint år fullt av kärlek från den bästa pojkvännen man kan hitta!
Det var för ungefär trehundrasextiofem dagar sedan som vi fastnade för varandra på allvar, liksom två magnetändar, plus och minus - Amanda och Tim.
Det fungerar verkligen det där med magneter, olika dras till varandra. (Nu är det bevisat och klart!)
Tim är den fina typen.
Han gör allt så mycket bättre.
Han uppfyller alla önskningar som jag knappt hunnit notera.
Han får mig att le och skratta mest hela tiden.
Men..
- Nej, inga men.
Det är inte tillåtet eftersom allt är så bra det kan bli.

(Tim ger förresten världens bästa kramar)

Jag älskar dig, älskar oss.
Och det här känns bara som början.
Jag vill behålla dig i mitt liv, livet ut.Veckans naglar
I was born to love you
Känner ni så också?
Det är inte onormalt på något sätt, ska ni veta.
Fast jag vill inte klaga. Har inget att klaga på.
Det är måndag och dagarna närmar sig framåt. Snart är det fredag igen.Idag har jag spenderat fritiden hemma hos Tim, som varje måndag.
Det var som vanligt en värdefull tid på dygnet.
På så sätt älskar jag måndagar - har i alla fall ingenting emot dem.

Kollar ni på Teen wolf?
Det gör jag, oavsett om vetenskapens värld tillåter det eller inte.
Där hittade vi en till anledning till att inte klaga!

God kväll på er / god kväll med er / whatever it is, plocka med er det goda och lev vidare ikväll.

Det kan ta slut imorgon eller hålla på för alltid, ibland är det så
Så säg som det är, för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna, för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda? Men allt det här vänder sig in i mig.

Jag vill tala om för er att jag också kan bli arg över småsaker då och då. Det är sällan det händer.

Min plötsliga ilska berodde på Melodifestivalens jury som inte ens var svenskar.
Inte för att jag är rasistisk av mig, men i svenska mello ska väl självaste svenskarna bestämma över vem dom vill skicka vidare?
Det är bara en musiktävling. En tävling är en tävling, då ska man undvika fusk så mycket som möjligt.
Tackar, men jag märker att alla länder inte har samma musiksmak.
Ska vi låta dom styra vårt val?

Lilla Kevin Johio skulle ha vunnit.
På sätt och vis har han vunnit redan.

Det viktiga är inte att komma etta.
Så varför är det så viktigt nu?
Det är för att Yohio hade ett bra skäl till att gå vidare - inte vinna.
Han skulle få fler människor att våga vara annorlunda. Yohio kunde ha gjort något väldigt speciellt och värdefullt i ESC genom att göra skillnad!
Hur låter det?
Det låter mycket bättre med en god gärning än ett vanligt bidrag med en låt som inte gör särskilt mycket skillnad för mänskligheten.

Här har vi suttit och röstat oss panka på den värdiga vinnaren.
Vi blev hjälplösa när de andra länderna gav en massa röster till fel artister.
Mycket snällt (not) tycker jag.

Hoppas nu bara på att Yohio sprids ut värdenöver och ger oss ett lyckligt slut.
Och så ett grattis och ett lycka till, Robin!
För jag vill inte klaga på och trycka ner självaste vinnaren. Jag vill inte skylla på någon alls.
Det är bara röstningssystemet som inte känns det minsta okej.

, Typ.tävlingen är redan igång ...

Varför ska det tjafsas om dessa två gossar? Antingen hatar man dom, eller så älskar man dom. Tyvärr är det sällan folk klarar av att tycka om dom både två, just the way they are. Men jag, jag håller på Yohio hela vägen in i mål.
Haha, sweet:
 

Torsdag innebär fredag imorgon


Jag sa till Nea imorse att torsdagar är veckans segaste och jobbigaste dag. Då syftade jag mer på idrotten och elevens val, samt mattelektionen som är mer lång än hemsk.

Nu ska jag presentera torsdagar som en bra och annorlunda dag.

Spinningen med Victoria var bättre än väntat. Jag tror jag har saknat det lite väl mycket. Jag blev lixom överraskad av mitt eget leende när jag kom in i den svettiga omgivningen.

Det har varit bra på annat vis också,
som när jag tog första och sista tuggan av skinksalladen som längtansfullt hamnade där den skulle.

Det är gott att äta efter en idrottslektion, och innan ett träningspass.

Idrotten var helt okej.
Det känns visserligen inte bra när man är påväg dit, men när man är påväg därifrån är det annorlunda.

Tänkte att jag skulle läsa i några timmar.
Fast awkward på MTV sabbade mina tankar för att den kära serien går före alla ting som borde göras!

Nästa gång vi vaknar är det fredag...


Veckans naglar


dör glädjedöden ...Jag lyssnar på den bästa musik jag kan hitta, för att jag vill hålla kvar stämningen.

Den som fyller år på den här soliga dagen har tur.
Och även dom som grattar personer med födelsedag idag, får tydligen en jäkla massa tur dom också!

Jag vet inte hur jag ska säga, eller vad jag kan berätta om det hela.
Det jag vet är att jag fick ett kortfattat svar från min idol på ett facebookmeddelande.
Ett meddelande med 46 ord kan göra så mycket för en liten människa på planeten jorden, till exempel jag.

Är det såhär det känns att dö?
Känner man fortfarande hjärtat slå?

Jag svettas, fan. Eller inte fan egentligen. Men jofan vad varm man blir!

Han skrev ett meddelande till förresten!
Det stod "kram" och ett heligt utropstecken efter världens bästa kram jag någonsin fått.

Det jag försöker säga är att jag precis har haft en mini-konversation med Johan Palm.

Bättre sent än aldrig!

Jag beter mig väldigt barnsligt just nu,
men ibland är man så lycklig att man inte bryr sig.
Det är rätt skönt att vara liten och lycklig.

Grattis igen på tjugoettårsdagen, Johan Palm.
Du gjorde min dag!

Skål!
"Get rhythm when you get the blues Hey, get rhythm when you get the blues Get a rock 'n' roll feelin' in your bones Get taps on your toes and get gone Get rhythm when you get the blues

Hej.

Helgen har hunnit halvvägs härifrån, pass på och känn medans du kan!
Det är inte försent ännu.

Min fredag var en aning bättre än vanliga fredagar.
Kan bero på att jag åkte skridskor och blev skrattandes kvar på isen.
Chokladen hjälptes vi alla åt att få slut på, mmm vad gott!

Sen åkte jag hem till Tim och hade en som varje gång, en trevlig och fin kväll, natt och morgon.
Det gick lite segt när vi skulle kliva upp imorse, men det gick minsann ...

För i bibliotekets skinnsoffa satt det efterlängtade själar och väntade.

Den stora frågan var bara vart vi skulle ta vägen när biblan stängde...
"Vi sätter oss här och luffar lite"
Och så gjorde vi det.
Linnéa, Tim, Lala, Cece, Ai och jag. Precis som det ska vara.


RSS 2.0