Helger räknas inte om du inte tillbringar dem med att göra något totalt meningslöst.

 
Äntligen fredag igen. Det var ju precis måndag! Inga klagomål, va? Nejdå! Sluta upp med de där dumheterna nu. Ha det bra, gullet <3

Hej

 

Calling all the stars to fall. And catch the silver sunlight in your hands. Come for me and set me free. Lift me up and take me where I stand.

Förkyld, fan! Perfekt tajmat o allt! Min nacke/axel gör nästan lika ont som min hals. Jag hoppas att det går över innan tisdag, men det ska jag inte lägga för mycket hopp om. Vad har hänt? Jag har umgåtts i förkylda folkmassor, stoppat fingrarna i munnen och somnat med axeln i kläm. Mornarna är ganska irriterande på grund av att jag inte kan somna om när det har ljusnat.
Det finns lyckligtvis bra saker att berätta om. Till exempel att jag ska möta upp en viss Felicia imorgon för att köpa hennes klänning. Och att Linnéa och jag har fått en bekräftelse som för oss närmare vårat slutliga mål. Chansen är stor att vi kommer hamna i samma klass på gymnasiet. Det är stort och jävligt viktigt för oss två att fullfölja samma mönster. Jippi, fina framtidsförhoppningar!

Veckans naglar


Stop and stare. I think I’m moving but I go nowhere. Yeah, I know that everyone gets scared. I’ve become what I can’t be. Oh, do you see what I see?


Ärligt talat, så har jag känt mig för kaxig den senaste tidsperioden. Det har kanske inte påverkat bloggen särskilt mycket. För er som träffar på mig varje dag i skolan bör ha haft en minsta halvfalsk uppfattning om mig. Har ni känt er utsatta för mitt kaxande någonting? Det har blivit så illa att till och med jag märker det. Det är inte den person jag vill vara. Det är inte den personen jag är. Det här börjar bli väldigt frustrerande. Jag kaxar utan någon anledning. Skärp dig Amanda! Jag ska, okej? Jag skärper mig nu. Och en sak till ... Förlåt för min ouppfostrande attityd.

Men varför är vi inte fler? Och det är bara du som ler. Det måste va nåt fel på er.

   
Nästa vecka är det bal och två lediga dagar, veckan efter det är det skolavslutning och den här kära veckan är den sista vanliga veckan i klass 9.b för mig. Det kan hända att jag kommer sakna det här, därför tar jag vara på det. Fast det är svårare att stå emot längtan efter de kommande veckorna. Det är nästan omöjligt att stå still. Jag hoppar av nervositet, lite stress, glädjerus och oro. Hur ska det gå? Hur ska jag kunna leva på riktigt? Jag är inte riktigt redo, men å andra sidan är jag inte riktigt där än. Det kommer naturligt. Jag kommer att växa i skorna, ungefär. Jag kommer att bli en del av alla andra vilsna hönor. Först tänker jag stanna upp mitt i korsningen, niga och bocka, se mig över axeln, ta några stapplande steg framåt och bara låta vägen leda mig. Det kommer att lösa sig. Det finns inget att vara orolig för. Dör jag så dör jag, helt okej. Överlever jag - Ännu bättre!
Hur ska det kunna gå fel om livet går ut på att leva eller dö? Livet är en lek. Det gåt inte att fuska. Fast man lever bara en gång. Men ni vet väl också att man måste dö några gånger innan man kan leva?  
 
Så Peace på er, mina vänner. Snygg som ful, häng inte upp er på småsaker. Du är större än de där små störiga tingen. Och du är värd att få vinna.

Helgslut

Min helg har varit helt okej. Mycket choklad har jag ätit om kvällarna, nästan så att jag tänker gräva min egen grav nu med detsamma.
Jag har suttit ute och sträckläst en bra bok.
Boktips kommer så snart jag kan ....
                                                    
Det finns inget att göra längre. Boken har jag läst ut, datorn är för långsam och hela huset är uppätet, bokstavligt talat.
 
Det finns en glädje över att det är måndag imorgon. Don't hate it. Men lektionerna ligger ivägen. Hoppas det blir lika fint väder. Jag måste klara av det här. 
Puss o kram.
 
 
 
 
 

Like no one, you take the pain away. Like the sun, lighting up my everyday. You are the sun, the only one. Like no one, you stay around for me. Like the sun, lighting up the way for me. You are the sun, the only one, you are the sun,you are the sun. The only one i turn to in need. You are the sun. The only one i truly believe.

Med mig är det bara bra! Här nedanför har jag skrivit 10 punkter över dagens händelser, som har skruvat upp livslusten ännu mer:
  • Rektorn bjöd min skola på god tårta.
 
  • Vi hade tre av sex möjliga lektioner utomhus.  Jag fick en gratis vatten från donken, trots att jag la fram två spänn. Det var ju bara att tacka å ta emot.

  • Jag hittade Linnéa inne på biblan och fick choklad.

  • Middagen bestod av god vegetarisk sallad, köpt från godaste cactuz, ever! 

  • Jag fullbordade mitt löfte och sjöng Turn the tide för musikläraren. Enligt henne kunde jag sjunga bra. 

  • Vi har kommit på en rätt-så-väldigt bra låt. Vi har kommit en bra bit på vägen, så att säga. Den kommer kanske aldrig bli helt klar, men vi bevisar för oss själva att vi faktiskt har lite att vara stolta över. 

  • Jag har nu balskorna på plats här hemma.

  • Jag slog till mitt ex lite extra på idrotten, (fast det var inte medingen). :P
  • Jag ringde sommarjobbet och berättade att jag fanns, och så där.   

  • Jag och Victoria har nog äntligen hittat en frisörsalong med bra pris, som vill ge oss en vacker balfrisyr. Boka tid
är nästa mål. Viktigt! Det är fredag. Nu tar jag helg! <3                                                                    
                                             

Vi som alltid trycks ned trots att vi ställer upp Bara ställ er upp, bara ställ er upp

Jag tycker att det har gått bra. Veckan är snart avklarad och det råkar bara kännas allmänt bra.Var det regnet som ställde till det? Nu är solen här igen!Bättre än någonsin ska jag inte säga. Jag har varit glömsk av mig. Balskorna är inte i min famn, numret till Österängen är inte ringt och jag har inte haft sällskap med David S. Men allt det där fixar jag imorgon. Det finns fler chanser att hinna med. Det finns mer att göra innan helgen kan ta över. Sen är det soft.Tycker att vi förtjänar en vacker helg, i form av en solig lördag och en lycklig söndag. Kan vi bidra med det, please?
Getingarna har hittat in. Det svåra är att få dom att hitta ut.        
                                        
 
 
 

Veckans naglar


Gråt ut, kära du, det är lika bra. Och "tyck synd om mig nu", det var det sista du sa. Spar plats åt nån annan och låt det vara tomt, för när man ser att det blöder, det är först då det gör ont.Det är tomma ord som fastnar, för att jag låter dom va kvar. Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har.Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort. Och du vill att jag ska lämna, men vi säger aldrig nåt. Du försöker ställa mig mot väggen, men jag står aldrig still. För jag tror att livet just har börjat, och det blir vad jag gör det till. Jag vet vad du tar för att stå kvar, när du har gett allting som Dom säger att du har. När sista bussen har gått, när vi sagt god natt, när du rest och kommit hem, och gått tillbaka igen.

 
Det är bittrare nu. Jag har brutit mitt gråtfria rekord. Fast det räknas fortfarande som ett rekord för mig. Varför i all världen skulle jag tillåta salta tårar att rinna, med flit? Det var ju det jag gjorde häromdagen, tre gånger till och med. Jag tror starkt på att gråtperioder behövs, gör nytta och hjälper en att komma framåt i utvecklingen.
 
Det låter säkert helt hopplöst och färglöst. Det är inte som det låter.
Jag har inte tappat hoppet ännu, jag går inte runt och stressar ihjäl, dunkar inte huvudet i väggen, eller skriker av frustration. Det är fortfarande bra dagar jag lever i.
 
"Är det bara tisdag?" Kan man tänka. "Snart är det fredag!" kan man också tänka. Jag tänker på båda sätten. Allt drar ihop sig, likt ett hårstrå som man klämmer och drar med naglarna. Det blir lockigt, hackigt, ojämnt men fantastiskt, på sitt eget vis. Det är dagarna jag syftar på. Det är inte många veckor kvar. Typ 3?
 
Äsperödsskolans vårshow var awsome i år också. Kanske den bästa.
 
Jag tror jag ger upp historiabetyget och lämnar det på soptippen, medans jag hämtar hem lite broms, silver och guld och höjer betygen i andra ämnen i utbyte. Jag vet inte riktigt hur jag fungerar. Jag går inte efter planerna. Det får bli som det blir. Slutet är nära. Fast slutet har just börjat mellan dig och mig.

Härligt, Härligt, men farligt, farligt. Ganska vanligt, men oförsvarligt. Härligt, härligt, men farligt, farligt, Så ta det varligt. Men så går det som det går. Och med tiden man förstår. Sånt där, rätt bra. Och nog händer det ibland. Att det händer lite grann. Ni vet, nog vart.

 
Härligt med färgkontrasten, kan man tänka. Människor blir som galna när de kan vistas ute och bli bruna. Akta er, säger jag. Själv är jag inte särskilt försiktig... Tur att regnmolnen kommer och skyddar oss emellanåt. Inga klagomål är välkomna. :)

Du låg på rygg o sög ut saften från ett strå. Och du hade ingen annan än dig själv att tänka på.

Pang bong! Nu är det sommar. Årstiden slog över på ett fingerknäpp. Knäpp, knäpp och så kom värmeböljan till norden.
Har tagit död på alla sojakorvar, för att det var så oemotståndligt. Det är det enda jag tycker är gott på grillbuffén. Jag skulle lätt kunna bli en fiskätande vegetarian. Nej, jag ska inte bli det, än åtminstone. Never say never.
Vatten är mitt största behov just nu. Åker hem och dricker lite. Sen blir det till att sitta i mitt rum och kolla på eurovision Song contest.
Jag längtar till varje kommande sekunder in i framtiden. Undra hur länge det här ska pågå. Hela livet hoppas jag, eller inte. Jag vill ju inte dö ung. Dåliga saker kommer säkert att regna ner över mig ett flertal gånger till. Fast vem sa att vi inte kan ta vara på försommarens glada sånger och stråla som solar? Det kan vi. Vi gör det. Vi gör det nu.
Vilken härlig dag!
 


My parents, they say Do all the fun tomorrow, do the boring stuff today. But I say that's wrong. I'll do the fun things today, and the other things can wait.

Syttende mai är alltid något speciellt. Att det är Norges stora dag, intresserar mig inte ett dugg. Men just det här datumet på året råkar inträffa på en glad och solig dag, nästan varje år.
Idag har jag närmare sagt, lovat Hanne att jag ska sjunga för henne nästa vecka. Sagt är nästan gjort i alla fall.
Jag är så himmelskt glädjerik av mig. Sjunger och sjunger, med Cece, med mig själv och de gröna löven som prasslar så lekfullt mot varandra, som i en nyfödd värld.
Det är lugn och ro, ligger och vilar på ett vitt moln. Är det så här det känns att vara en ängel? Hoppas det, för attans vad bra dom måste ha det! Som tur är kan jag känna av livets bästa sidor. Jag tror jag älskar livet lite för mycket. Ibland får man vara självisk och fokusera på sitt inre. Det är ju det jag mår bra av. Att blicka ut bland människor som har det dåligt fungerar inte i längden, även om det är bra att tänka på dom också. Rädda dig själv först, som jag brukar säga. Trevlig helg sweetyyyy.

Free at last.

                             
        
Det gjorde gött! De mesta av dagens insatser har gjort susen.
Jag och bästavän tävlade om vem som sprang fortast. Vi hann i mål under samma tid båda gångerna. Älskar känslan av att dela vinsten med henne. Det är meningen lixsom, vi två hör ihop.
 
Hörde, kände och såg att det här var årets varmaste dag. 25 grader, inte illa. Svettades såklart efter utegympan, men hade ingen större lust att klaga, så jag klev in i duschen och relaxade en aning, innan jag satte mig på balkongen och slappnade av ytterligare.
Jag tar över Glenns rum under natten. Sen går jag med raska steg till skolan. Det känns redan nu att morgondagen kommer börja så bra att man bara har lust att hoppa ut i trafiken och sikta i om det kommer bilar åt alla håll.
Frihet. Lycka. Jag mår bra. Känner mig mer hemma här. God kväll alla.

Veckans naglar


I always want more. I'm never gonna get it. You're gonna be the one I never got that got away. And I'll regret it. Just a moment in time. But I can't forget it. Yeah, we almost said it.

 
 

If this is love, ooh I should be dying. But I'm going downtown like I still care. Like I'm still trying. I said I was over you but I'm lying. There, I almost said it.

Så går det när man inte lägger sig i tid. Det var jobbigt att vakna upp mitt i veckan. Men det går om man vill. Och jag är frivillig!Nu står jag redo och klar i vita jeans, grå tröja, militärgrön jacka och skor, med öppna armar, för att möta skolan.
Be happy! Det kommer att gå fort, så,länge du visar dina skrattgropar då och då.                                    
 
   
Här var det inte mycket till skrattgropar. Men jag har roligt hur som.

Every time you look at me I say it silently. Oh, when will you wake up and get it. This close, we almost said it.

Ultravioletta strålar har gjort spår efter sig på min hud. Men vart tog värmen vägen? Kvällen borrar sig in i medvetandet och ligger o slumrar för sig själv. Jag pluggar mest fysik och spanska ikväll, för att undvika att drabbas av skolstressen som kommer blossa upp i en och samma vindpust, om bara någon vecka eller två. Slutbetyget ska man minsann kämpa för! Det är så dags nu att sätta fart. Hoppas ni mår som ni ska och följer era hjärtan.

I know you're not evil. So why do you tease me. Yeah, staying around here late at night. You don't make it easy. It's in my body language, read me. We were this close. This close, yeah.


And it's like every time you look at me, I say it silently. Oh, wake up, baby, come and get it. This close, we almost said it. You say that you're still not free. Well, I hear selectively. That still means someday you might be. Oh, this close, yeah, yeah.

Det gick bra, för all del, det gick bra! Låter jag för laddad nu? Det var värre förut, ska ni veta. Jag hoppade nästan på Linnéa av ren ivrighet, för att vi båda hade fått klart godkänt i betyg, i nationellas mest svårbemästrade prov.
Tre tjejer väntade in stadsbussen, sjungandes och skrikandes iklädd prydliga leenden och glittrande ögon. Det var så det kändes som, om man var en av dem. Tjejerna heter så mycket som Amanda, Linnéa och Cecilia. Jag älskar att sjunga i kör tillsammans med dom, fast jag älskar att sjunga själv också. Det fantastiska med körsång är att man vågar sjunga till max. Det enda misstaget jag har gjort under dagen, var när jag drack sju glas vatten, några glas mjölk och en mugg kaffe precis innan mattelektionen. Mattelektionen innebar nämligen en massa viktiga genomgångar. Men det jag hade i huvudet var tankar som höll min urinblåsa skärpt. Det tog upp hela min koncentration. Jag ville inte missa viktiga matteregler eller nåt sånt inför det sista NP:et. Den räddande utvägen var att resa sig upp, smyga ut och springa försiktiga steg ner till toaletterna för att uppleva lättnad. Den där lättnaden känns nog i varje kropp och knopp på varenda unge, ungdom och åldring, några gånger i livet, så du förstår säkerligen hur jag kände mig i den befrielsen.
Hur som haver, så får jag väl trycka upp mig mot väggen och lära mig matte över tre nätter och två dagar.
Du läsare må vara hjärntvättad tack vare mig. Sorry, sorry. Inga problem. Vill ni höra fler historier om kissblåsan och hennes vänner, så finns jag här! Kalla mig dum, or whatever ... Det var inte meningen att bli så oväntat babblig om obabbliga ting. Mitt "jag" är fullt av doftande regndroppar mot blöt asfalt. Mjölken har drogat ner mig på skoj, igen.                                                                                   
Lev livet och gör inte som jag! (I am a no-lifer) ...

You wrote me a song I often play it. Depending on where I am with you. I either love it or I hate it. We were just this close but we couldn't say it. We were this close.

Nellie och jag kom på besök ungefär at the same time. Stora tjejen blir roligare och roligare för varje sekund som går, synd bara att vi inte ses så ofta.
Här kommer några smakprov på hur mitt hår kan se ut under fem dagars tid:                 
   
                            
Jag har som sagt fått tag i både schampo och balsam, som ska göra slut på problemen. Jag är nervös ... Inför nationella muntligt i engelska imorgon. Jag kommer faila totalt, men det är bättre att få ur sig ord som inte går att förstå, än att dö av pinsamheter. En sak jag saknar med att ha pojkvän, är att man inte kan skicka iväg ett meddelande och säga att man älskar personen, på ett sånt sätt som bara förälskade individer får vidröra. Jag vill säga något till någon. Jag vill visa min kärlek till alla. Jag är för tråkig för att göra något utav det.

Dom där jag kommer från...

           
Jag blir så glad av att bli väckt av sms från vännerna. Jag blir mindre glad av att sitta hos mormor medans jag hellre skulle vilja hänga med några på ett litet partaj i hemstaden. Även fast bara 33 % av dom hade roligt. Och? Jag kunde ha varit en av dom som faktiskt hade haft roligt. Det var så längesedan jag smakade på sena vårkvällar tillsammans med de bästa. Hoppas att balen blir det minsta schysst.
 
Vad har jag gjort då? Jag har ätit nutella tills jag mest bara hade lust att vända magen ut och in.
 
Det är skumt hur jag drömmer om nätterna i Bäckefors. Alltid kommer jag ihåg dom, varje enstaka gång jag sover där! Inatt drömde jag till exempel om att jag jobbade som någon slags vakt i en affär, då jag blev jagad och gömde mig i en tvättmaskin. Konstigt värre.
 
Jag är påväg in till Uddevalla för att träffa Lala, Ai och Cecilia! Det kan hända att jag stannar hos Nina en stund. Behöver måla om nagellacket.
Något annat som står på måste-göra-listan är att jag ska köpa schampo som innehåller Vildrosolja (Rosa canina), som ger glans och balsameffekt åt torrt och lockigt hår. Eller Glycerol (även glycerin),som används för att återfukta torrt hår och motverkar dessutom statisk elektricitet. Eller pantenol.
Mitt hår är nyklippt men fortfarande lika störande. Bilder kommer inom kort. Har ni något kul att berätta? Gör det, nu, genast! :D

Just give me a reason


Veckans naglar


Jag vet att du stannar, inte jagar myror. Men ta aldrig handen från nån som älskar dig. Men håll dig tätt intill mig, för vi kan gå på vår egen väg. Du kan gå din egen väg. (Du kan gå din egen väg). Du kan gå, Titta rakt fram, inte runtom. Du kan gå, gå, gå, gå, gå.D-vitaminer hit, D-vitaminer dit. D-vitaminintaget har säkerligen ökat för mig och många andra idag.
Det är fortfarande en solig och vacker dag.
Frukost- lunch- och middagsmjölken har också hjälpt till med vitaminer som gör underverk för skönhet och välmående.
Jag kan inget annat än må bra. Och den där kära flytande vätskan har blivit min drog, igen, eller fortfarande.
Ibland känner man bara för att visa sin kärlek lite extra till den man verkligen älskar. Mjölk i tid och evighet. I will always love you. <3

Har tagit med både mamma och pappa till banken för att jag ska kunna öppna upp ett bankkort, där bland annat min sommarlovspraktikslön kommer att bosätta sig. Ett id-kort på köpet blir ett stort plus i kanten. Det händer mycket på en gång.
Och imorgon transporterar jag mig till frisören.

Ska inom kort äta plommon och fortsätta njuta av dagen.

Ha det gött!

Risin' up, back on the street. Took my time, took my chances. Went the distance. Now I'm back on my feet. Just a man and his will to survive. So many times, it happens too fast. You trade your passion for glory. Don't lose your grip on the dreams of the past. You must fight just to keep them alive.

Ett spanskaprov dök upp och var ganska snäll mot mina inlärda språkkunskaper. Jag kan inte lova er, eller mig själv ett A, men ett hyfsat bra betyg står redan skrivet i pannan.
Rasterna blev varmt välkomna med kramar och solsken. Sjutton Celsius är rena värmechocken såhär efter många kalla dygn. Man skulle kunna säga att det är onsdag idag. Lixom två dagar kvar innan långhelgen.
Jäklar, vad energin väcker mig! Jag har inte känt mig på topp under flera månader, förrän nu då. Det spelar ingen roll hur mycket stress skolan kommer med, jag står emot det mesta nu för tiden. Tillochmed tårarna har hållt sig borta från mig. Det här börjar gå mot ett rekord nu. Aldrig tidigare har jag känt mig så självsäker, motstående och gråtfri. Det finns än så länge inga planer på en omväxling. Jag hoppas jag stannar där jag är. Jag hoppas att det blir alldeles, alldeles jättebra i framtiden också.
Min ena hörlur har slutat fungera, vi har muntligt nationellt prov i engelska nästa måndag, vi har NP prov i matte imorgon och jag säger bara det jag inte kan motstå att tycka om: Min positiva inställning.
Det vore bra om jag på något sätt kunde smitta av mig. Kan jag det? Sluta bara upp med att säga att livet suger.                      
Jag hatar er inte<3

Jag följer dig och du följer mig. Borde vi inte hitta varandra snart?

                           
Det går så fort nu. Ute är det tryggt och löjligt ljuvligt. Ni kommer se er ungdom ruttna framför er, som Håkan sjunger, fast bara om ni inte märker av hur våren just nu letar sig in i varje hem och hus. Den letar efter dig!
 
Kvällsmaten blev uppäten på ett kvick. Visst var det gott med varma mackor och mjölk? Men jag är fortfarande törstig. Jag är i Bäckefors, dock lite gladare än vad jag borde vara. Det var inte meningen att åka hit. Men det gjorde inte så mycket, faktiskt. Jag lever för vänskapsbanden som knyts samman på nytt. När jag lär känna en ny själ, brukar det oftast försvinna en annan. Det gjorde det också, men det löste sig fint i efterhand. Tack, vänner. Jag är farlig ibland, nästan till gränsen förbjuden. Tro det eller ej - Jag önskar att jag kunde säga ifrån redan från början och ta kontrollen över mina viljor. Jag ska bli en bättre människa, säga som det är och framför allt lära mig att säga NEJ med stor käft och knutna nävar i vädret. Don't worry guys, jag överdriver en gnutta.
 
Den stora frågan som tickar hårt mot tinningarna lyder: Är det spanskaprov imorgon? Panik i så fall, småfnitter blandat med allvarliga blickar. Jag fixar det nog oavsett hur det går. För jag har bestämt mig för att det ska gå bra. Jag klarar mig.
 
Känner du för att dansa med mig mitt på det brännheta taket? Jag vet att du vill, så jag frågar igen. Vill du dansa med mig, lika mycket som jag vill dansa med dig? Just follow me :)                                                      
 
                                    
 
 

Ha tålamod, så kommer du ta dig nånstans

Klipptid närmare beställt på onsdag, ingen Bäckefors imorgon för mig, det blir att träffa Lala nästa helg, endast tre skoldagar äger rum under nästa vecka, och jag tror jag har en rolig tid att leva i. Mina fantasier börjar flöda som en filmrulle. Ska försöka fånga in mig själv ett slag och få någon nytta av det. Mjölk i flytande form räcker för att få mig på fall, så ni är beredda och klara! :D

We make the sun shine in the moonlight. We can make the gray clouds turn to blue skies.

Res dig upp, ta den tunnaste jackan och gå ut. Jag kan nästan lova dig att du inte kommer kunna sluta gå, när du väl börjar röra på bena i den friska syrerika luften. Jag ville gå en extrasväng, en omväg eller en oändlig stig som bara går runt och runt.
Ingen kunde följa med mig ner till stan idag, så jag tog min tid att utforska läget på blommor och blad. Dom såg ut att må som jag, bra alltså.
Ursäktar ni mig för att jag inte petade in ett blogginlägg här igår? Hoppas att det inte gjorde er någonting. Jag hade ändå inte så mycket nytt att presentera. Idag däremot, har jag fått reda på att jag faktiskt ska få jobba inom äldreomsorg under tre veckors tid i sommar. Jag fick svar på min sommarlovspraktikansökan. Och jag är glad och levande. Jag ler för allt och inget idag. Skrattar gör jag ofta numera. Det ryktas om att Lala kommer hit imorgon. Håller tummarna hårt för att hon ska bekräfta ett ja. Och så den här finfina kompisen som kommer möta mig direkt när jag vaknar:                      
Kram på er alla!

We won't hide our faces from the light. Eliminate the space between us. Eliminate the space between us It's who we are, we are forever It's who we are, we are forever It's who we are.

Maj, maj vad du var efterlängtad! Välkommen hit!
Det var ruskigt skönt med en ledig dag idag. Det passade mer än bra, nämligen helt perfekt. Ni kan ju bara gissa vad jag har haft för mig!? Jag har spelat sims 3 heeela förmiddagen. Vilken överraskning, haha. Älskar det där spelet något för mycket. Egentligen skulle jag helst vilja ha en ledig dag till, men skolan väntar imorgon redan klockan 08:35. Torsdagen ska vi klara av lika galant som en elefant på en spindeltråd, fast ett snäpp seriösare då förstås.


RSS 2.0