så långt bort kan ingen höra dig skrika


Som ni kanske märkt har jag inte brytt mig om att blogga på några dagar. Jag har ingen bra förklaring heller ...

Wtf, vem är det som står och vinkar på mig utanför konsum?
Inte står det någon bakom mig, förutom en tom bil.
Antingen var det Ingemar (min gamla sångdare) eller han jag praoade hos för några veckor sedan.
Skit i det. Jag vinkar inte tillbaka.

Jag har haft en lyckad timma idag. Fyndade två tröjor med uringad rygg för halva priset inne på Gina!
Är nöjd.
Timmarna innan det var mest slö framför datorn och nya upptäckter på the sims 3.
Därför tog jag en liten promenix hem från torp.

Har ett fult jävla, kliande sugmärke på halsen som jag försöker dölja.
Hur får man bort det?

Puss o hej


Det är så vackert där, nästan som en tavla. Nästan som tavla över rätt och fel. Man ser gårdakvarnar men man ser skiten med.

Barn är söta. Det här kommer låta sjukt fel och perverst, men jag gillar att titta på dom. Oavsett om dom är glada eller sura, så är dom fortfarande söta. Herregud vilka fina klänningar alla har på sig idag!(mest barn). Det enda somriga jag bär nu är solglasögon. Ska dra iväg till mormor om nån timme. Hur fan ska jag stå ut när jag varken har böcker eller Internet?

Sommarmusik

Jag har varit lite duktig och hittat ny musik. Men gammalt arkiv växer man inte ifrån.
 
 
 

den sekunden jag tittade bort, det är den jag kommer att minnas för gott

Sitter med ansiktsmask som ska dras av som en tejpbit. Å det stramar och lockar dit mina fingrar. Ungefär som sårskorpor man måste pilla på! Hihi.
Jag är ensam under dessa fina timmar på dygnet hos Charina. Väntar mest på att solen ska vända sig mot balkongen så att man får lite nysattacker på köpet av det starka ljuset. Allergitabletterna hjälper inte till 100 %
 
Planerar en eftermiddag tillsammans med älsklingen.
Sen fortsätter livet som det gjorde innan ...
 
Ha en solig och vacker dag allesammans ♥
 
 
  

kan aldrig vara den du vill att jag ska vara, baby

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

Det går en vind över vindens ängar, Det fladdrar till I en tyllgardin. Och jag ska skriva en sommarvisa Med sol och blomdoft I melodin.

Hej och Godmorgon.
 
Jag vet inte hur jag mår idag. Tog en spruta igår som gjorde ont. Men jag åt jordgubbar och drack smoothies, så jag klarar mig säkert från förkyldningen som var påväg att spricka ut.
Ikväll är Norlie & KKV i Vänersborg,
Ulrik  Munther i Göteborg.
Och jag är nånstans däremellan. Det fanns absolut ingen som kunde köra mig dit! Livet är inte rättvist.
 
Men oj då vad solen skiner ute! Nu blev jag lite gladare.
 
Förresten, sims 3 är inte så pjåkigt. Ska nörda lite till innan jag skriver nästa inlägg. Måste göra en blogg till Justyna kom jag på nu... hm....
 
                   

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din och att dina ord i natten är det enda som når in

Bilder från de sista dagarna i klass 8.B






 

Därefter SOMMARLOV!

Veckans naglar

Ljuset lyste inte upp särskilt bra, men dom är i alla fall rosa och glittrar en aning.

Jaa jag kände faktiskt för att måla tånaglarna också. Det blev nån mörkblågrön-aktig färg och silver.
Jo, lite glitter också.

Vamos dansar cuduro

Oi,Oi,oi,
oi,oi,oi

Blogg.se tar kål på mig ibland. Som nu. Jag vet inte ens om detta inlägget blir som det ska. Men vi hoppas på det.
Kram.

Äntligen

Äntligen är dagen här. Inte min födelsedag eller så .. Men känslan av att jag klarat av åttan med bra betyg räcker gott och väl.
Glädjen stiger ytterligare när man ska på disco samma dag med vänner och pojkvän. Det blir nice.
Vädret är just nu fullständigt lagom.

Jag älskar er. (Glöm inte).

tröjan du hatar

Inatt ska jag sova över hos Nina. Jag längtar mest till sängen som inte är min egen. Hela Sverige lär nog sitta uppe o se på fotboll hela kvällen. Jag ska minsann ha lite vett i huvudet och läsa ut boken som är så bra. Och hoppa runt till tröjan du hatar. Sova bör jag - annars dör jag. Nu är det bestämt: Disco på fredag! xD Godnatt.


visst är det fint att va vid liv en dag till

mms_img174175673 (MMS)

Tjeeena! Jag håller just nu på att rensa i fönstret där läxor vanligtvis brukar samlas. Jag är den typen som sparar mer än rensar. Kvar i sommar vill jag ha spanskaboken, biologiboken, hemkunskapsboken och några A4 papper att kladda på. Det händer varje lov att jag saknar läxor att plugga på, men i år är det problemet löst. Förutom det, så håller jag tummarna hårt och säkert. Hoppas på att Nea får gå på disco med mig på fredag. Jag har redan bestämt att det ska bli hennes livs största dag att minnas. Och för mig med förstås... Och Tim (om nu han följer med). Det är inte okej att ha för höga förväntningar tyvärr. Men det blir nog bra ändå ska ni se. Är taggad inför sista veckan som åttondeklassare. Är ni happy med mig ett slag? :-D


konfirmationsdagen 2/6 - 2012





Oj vad glad jag såg ut då -.-



Kalaset:









Fotografering/Egentid med Tim♥ :

































all day, all night. All day, all nigt (?)

mms_img331004976 (MMS)

Känslan man får när man skrivit ett långt blogginlägg och det raderas innan man hunnit bli klar med det. Arrghh. Har ingen lust att skriva det igen, men vad gör man hela vägen till Trollhättan? Inte för att det är så långt dit egentligen. Känner mig som en konstig varelse just nu, när jag endast har Justin Bieber låtar att lyssna på. Håkan Hellström, Ailucrash och Johan Palm är vanligtvis min stil. Fast Justin är bra, oavsett hur avskyvärd den kombinationen låter. He. . Ingen film så långt mitt öga kan se tyvärr. Men om jag bara laddar mobilen en stund, så har jag något att göra ikväll. Fredagsmys som det kallas. Trevlig helg allihopa <3


Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Bara för rubriken fick jag en smäll på käften av Lala. Hehe...
Det finns ingen tid till att sura eller bryta ihop idag. Uddevallas äldsta gymnasiumelever tar studenten! Och alla vet mycket väl att glädje smittar av sig. Så vi hoppas på håltimma från biologin och uppehåll hela vägen ner till stan.

  Nationaldag igår - studenten idag - det är fredag imorgon! :D



Ha en fortrsatt bra vecka ♥


Ner i ljuva livet-Upp på taken-Över staden-Under fabriksmolnen



Onsdagen den 6 juni - Det blir nog en bra dag. Jag känner det på mig. Fast vädret avslöjar allt.
Okej, det ser kallt ut, men solen lyser på och räddar staden.
Det är bara morgon och jag har fått startat om datan ungefär sju gånger innan den gick med på att lyda mig.

Åhh juste, jag köpte mig en xperia arc s i förregår. Har inte kunnat mobilblogga eller bloggat överhuvudtaget.
Den tar mycket fina bider måste jag avslöja! Jag älskar den faktiskt.




Alla har nåt bra, nåt som andra vill ha

mms_img24303 (MMS)

Å så börjar det regna o åska direkt när man kommit ut till bilen. Idag har jag klänning på mig. Måndag morgon. Jag klagar inte. Ha en bra dag !


tralala lilla molntuss

Gosch vad trött jag är! Jag säger inte att jag hatar, men jag gillar verkligen inte söndagar som ser ut såhär. Nu är det i alla fall slut med att gå till kyrkan och konfaträffar. Nix, jag tänker fortfarande inte bli ledare, hur hårt ni än kramar och ber mig , så går min gräns hit. Jag står inte ut med vad som helst. Jag vill bara vara borta ett tag nu. Bort från familj och annat stohej. Om jag vore deprimerad skulle jag gråtit. Men jag är bara väldigt, väldigt trött. Därför låter jag bli. Kram.


livets höga visa med sången som aldrig dör

mms_img19672 (MMS)

Åh vilken dag! Jag ångrar inte en sekund. Nervositeten var skrämmande och lite plågsam. Att gå fram, sätta sig och göra det vi skulle göra gick nog ändå förvånansvärt bra. Man konfirmerar sig bara en gång, så det blev ett jättekalas med släktingar, pojkvän och massa presenter och tårtor. Tyvärr fick Lala springa iväg för att inte missa tåget. Det har också varit en fotodag idag. (Inte bara med min urdåliga mobilkamera). När vi skulle städa och åka hem räddade han mig, han den där ungemannen även kallad Tim. Han tog med mig hem till sig o käkade tacos nämligen. Det roliga lär aldrig ta slut! Bilder kommer förståss. ..


Man känner andra som man känner sig själv

mms_img22349 (MMS)

Maj månad har lämnat oss för i år. Och det är ovanligt kallt för att kalla det sommar. Det är bara en dag kvar till konfirmationen. Vi gick hem trötta efter ett långt genrep. Och det ska minsann bli gött att sova sen. Jag har haft annat roligt för mig idag också. Som när vi tog oss hem till Ai på tvåtimmarsrasten och klippte o färgade håret på stackars Tim. Ahh det är lite speciellt när ens pojkvän har aprikosrosablont hår (hääh). Fick massa trevliga stunder på bild, som ni kan se här åvan. Mitt hår är plattat och mina ben är nyrakade - vad kan man oroa sig över nu? Naadaa! Puss <3



RSS 2.0