jag har aldrig lovat dig nån framtid, bara sagt att jag ska älska dig idag

6 dagar har gått sen senast! And I have missed you all. But I don´t have much time over, I'm very tired after a hard week. Sorry for that --

Hårda ord har kommit ur mig under veckan:
- Barnarbetare, gruvarbetare, jävlar, satan, attans, jävlar, helvete, självmord aaajjj, aldrig ...
Typ...
Måndag var nog ändå värst. Redan första arbetsdagen av praoveckan rasade hela mitt tålamod. Det var tillochmed så illa att jag funderade på att sjukanmäla mig resten utav dagarna. Jag gick runt och mumlade dödens och självmord mest helatiden. Utan Cece, Lala och Nea hade det inte gått alls.
Tisdagen blev lite bättre och roligare. Packa upp varor var fortfarande inte min grej, men vissa dagar är helt enkelt bättre än andra. Och min optimimsm var tillbaka. Och så uppteckte vi kaffemaskinen och spenderade rasterna med den.
På onsdagen eller torsdagen var min allmänt galna sida framme. Jag skojade lite med kunder och bytte om i en korridor där det råkade komma in en kille i precis rätt ögonblick! Jag bara vände mig om helt random och läste högt vad som stod på tavlan framför mig. När killen hade gått därifrån brast vi ut i skratt. Det var väl meningen att man ska känna skam och pinsamhet för detdär, men jag klarade mig fint.
På fredagen bestämde jag mig för att gå dit, i sol och svettiga kläder. Men jag ångrar för det mesta ingenting. Nu vet jag i alla fall vart jag inte ska jobba i framtiden.
Och jag varnar er - Om ni lätt blir trötta och irriterade när ni är hungriga är coop forum ingen bra arbetsplats. Men det finns ju såklart alltid nåt positivt bakom detta. Personalen var rätt skämtsamma och trevliga. (Även om dom ibland fick mig att känna mig bevakad och deprimerad).

Igår var det lördag och det var bara jag, Tim och hans kusin under samma tak. Trevligt värre.

Kände mig förövrigt duktig som somnade till ESC när SVERIGE vann!
Japp, så trött var jag.
Och jag drömde tydligen nån slags mardröm om praoveckan inatt. Suck alltså :/

Ha en vacker och strålande söndag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0